Helene LivingstyleWaarom Helene Livingstyle

Waarom Helene Livingstyle

U zou zich natuurlijk de vraag kunnen stellen waarom u zou komen winkelen in de webshop van Helene Livingstyle. Wel, onze webshop biedt heel wat voordelen.

 

Zo is het bij ons ook mogelijk om uw product zelf af te halen op onze fysieke locatie. In dat geval hoeft u uiteraard geen verzendkosten te betalen. Over betalen gesproken, wij bieden ook erg veel betaalmogelijkheden aan om het voor u als klant nog eenvoudiger te maken. Bij ons heeft u de keuze om te betalen via IDEAL of achteraf te betalen. Indien u ervoor kiest om het product zelf af te halen, dan heeft u de mogelijkheid om contant te betalen of met de pinpas.

 

Voor wij een item naar u opsturen, controleren wij zelf altijd goed of het artikel niet beschadigd is. Blijkt dat u toch niet 100% tevreden bent over uw aankoop, dan kan u uw artikel makkelijk retourneren.

 

Bovendien zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of feedback. Wij vinden het oprecht belangrijk dat onze klanten met alles bij ons terecht kunnen. U kunt ons altijd bellen of mailen. Daarnaast zijn wij via afspraak ook bereikbaar op onze fysieke locatie in Enschede. Twijfel nooit om contact met ons op te nemen, ons team staat voor u klaar.

.Unieke nieuwe decoratie en meubeltjes.

.Mooie Brocante oude vintage items.

.Wekelijks update webwinkel.

.Persoonlijk contact.

.Achteraf betalen

.Niet goed geld terug

.Je kan er ook voor kiezen om een product dat je hebt besteld in de webwinkel volgens afspraak af te halen.

× Hoe kan ik je helpen?